Segítettem ékszereket választani a barátnőm esküvőjére

Az egyik barátnőm most fog férjhez menni. A barátaim általában bíznak az ízlésemben ékszerek terén ezért nem lepett meg annyira, mikor ez a barátnőm megkért, hogy segítsek neki az esküvőszervezésben. Segítettem kiválasztani neki az ékszereket, aztán azzal bízott meg, hogy menjek fel a SelfieGep.hu oldalra és vegyem fel velük a kapcsolatot, rendeljek egy selfiegépet az esküvőre.

Egy kicsit meglepett a feladat, de természetesen megtettem, hiszen a menyasszony szava szent. A SelfieGep.hu oldalon megnéztem, hogy milyen opciókból lehet választani Ez a cég ugyanis azzal foglalkozik, hogy rendezvényekre hoz úgynevezett fotoboxokat, amik igazából automata kis fényképezők, amik egyből ki is nyomtatják a képet, így a vendégeknek kézzel fogható emlékeik is lesznek az esküvőről.

Egyeztettem a menyasszonnyal, hogy a több opció közül melyiket szeretnék az esküvőjükre. Így maradtunk a fotóautomata gépnél, ami nem csak képeket tud csinálni, de hangot is felvesz, meg lehet ezeket osztani a közösségi oldalakon, és a képeket is lehet duplán kérni vagy más méretekben kérni.

Elég jó kis szerkezet, amit könnyű kezelni, és az esküvőt nagyon fel tudja dobni.

Így történt, hogy az ékszervásárlás után nekem kellett leegyeztetnem a selfiegépet. Elég a csapatnak 1 óra, hogy összerakják az egész rögtönzött kis fotósarkot, ahol a vendégek színes háttér előtt fotózkodhatnak.

Nagyon jó ötlet volt ez a fotóautomata, remélem, hogy a vendégeknek is annyira tetszeni fog majd az ötlet, mint nekem.