Minek örül jobban az ember egy ékszernek vagy egy vitorlázásnak?

Sokan úgy tartják, hogy csak a nők hordhatnak ékszert, ez talán régebben így is volt, de most már egyre több férfin is fel lehet fedezni különböző kiegészítőt, és szépen kidolgozott ékszereket. Magam részéről, ahogyan öregszem egyre jobban preferálom a valamilyen fémből készült ékszereket. Emlékszem, hogy tinédzser koromban a karkötőim valamilyen anyagból készültek mindig, vagy fonal, vagy valamilyen kötél féléből. De ahogyan idősödtem egyre jobban kezdett vonzani a nemesfém. Egy kis arany, mindenféle formájában legyen szó silver aranyról, vagy rose goldról. Most ott tartok, hogy olyan vagyok, mint egy szarka, hogy ami csillog az megfog, és ha ez még nem egy kis bizsu, akkor még jobban tudok neki örülni és rajongani érte.
Most már a párom is tudja, hogy ha meglepetést szeretne nekem okozni, születésnapra, vagy évfordulóra, akkor minden esetben valamilyen ékszerrel lep meg. Egyfajta gyűjtögető is lettem az évek során, úgy gondolkodom, hogy majd a gyerekeimnek is átadom ezeket a jó minőségű, értékes ékszereket a családunk hagyatéka lesz majd, melyre jó lesz visszagondolni. Így az ékszernek nem csak valós értéke lesz az évek során, hanem eszmei is, a történetek melyek hozzá fűződnek, hogy miért kaptam, az majd az évek során tovább öröklődik a családban. Megpróbálom mindig úgy előadni, hogy erre az ékszerre most nem is nekem van szükségem, hanem milyen jó lesz majd, hogy ha a lányomnak tudom ajándékozni. De a párom egy ideje megunta, és most élményekkel lep meg nem tárgyakkal.

Sokat gondolkodott, hogy mivel is lehetne kiváltani az ékszereket, hogy milyen élmény tud a helyére lépni egy – egy tárgynak. Természetesen az együtt töltött idő az mindig a legfontosabb, ezt mindig kihangsúlyozzuk mind a ketten. De ha a közös időnket még egy remek programmal is tudjuk eltölteni az még inkább jó. Sokat gondolkodott azon, hogy hova is vigyen el engem. Az internetet kezdte el bújni, tudta, hogy már számos helyen megfordultunk ketten, és mindig igyekszik valamilyen különlegességgel meglepni, most is arra törekedett. És így utólag visszagondolva nagyon is sikerült neki a meglepetés, és még tényleg nem volt se külön, se közösen ilyen élményben részünk. A kellemeset a hasznossal összekötötte, de nem haragszom emiatt rá, hiszen így is egy remek napot töltöttünk együtt, úgy, hogy közben a munkatársainak tesztelte azt a szolgáltatást.

De hová is vitt engem meglepetés gyanánt. Mivel jó idő volt, így a Balatont vettük célba, és azon belül is egy balatoni vitorlással történő hajózást. Szinte nem is hittem el amikor a kikötő felé vettük az irányt, hogy most tényleg vitorlás hajóval fogunk hajózni. De így lett, és ennek nagyon örülök. A páromnak úgy jött az ötlet, hogy elvisz engem egy vitorlás hajózásra, hogy a kollégái számára keresett csapatépítést, és látta, hogy mindenféle méretű csoportnak lehetősége van kibérelni egy hajót. Az keltette fel az érdeklődését, hogy meglátta a cégnél, hogy; Hajóbérlés a Balatonon | 7 minőségi vitorlás elérhető áron | BalatonPRO.

Azt gondolta, hogy a céget leteszteli mielőtt elhozza a kollégáit, és mivel megtalálta, hogy 7 minőségi vitorlással rendelkezik a cég, gondolta ki is próbálunk egyet. Nem csak a minőség kérdésében, hanem már méretben és személyek befogadására alkalmasságban is eltérő vitorlásokkal rendelkeznek. Tehát nekünk most egy kisebb vitorlásra volt foglalva, majd amikor pedig a kollégákkal fog jönni a párom, egy nagyobb, több személy befogadására alkalmast fog bérelni.
Tehát ahogy meglátta a cégnél, hogy, Hajóbérlés a Balatonon | 7 minőségi vitorlás elérhető áron | BalatonPRO rögvest többet szeretett volna tudni róluk, és erre az oldaluk teljes mértékben alkalmas is. Nem csak rész információkkal van teletűzdelve, hanem teljesen korrekt, kerek, egész leírás található, hogy mi is a cég profilja, és milyen jó kis csapatépítések tudnak kikerekedni, egy vitorlás hajózásból. Teljes mértékben meg volt elégedve azzal az információval, amit a honlapon talált. Azok tükrében sikerült nekünk is időpontot foglalnia. Megtalálta, hogy főszezonban érdemes jó előre egyeztetett időpontot foglalni, hiszen a vitorlázni nem minden évszakban lehet, illetve nem minden évszak alkalmas rá.

Nagyon kedvesen és segítőkészen álltak a páromhoz, ahogyan ezt utólag elmesélte számomra. Könnyen ment az időpont egyeztetés, és még azon sem lepődtek meg, hogy ketten vennénk részt a hajókázáson. Természetesen kiemelte, hogy egy nagyobb szabású csapatépítést szervez, és az egyik állomása lenne egy balatoni hajókázás, és most egy próba utat tart velem. Nagyon segítőkészen álltak a cégtől a páromhoz, megbeszélték, hogy kapitányra is szükségünk van, hiszen egyikünk sem rendelkezik hajó vezetésére alkalmas jogosítvánnyal, így a kapitány megléte elengedhetetlen, hogy ki tudjunk hajózni.

Minden úgy várt minket, ahogyan az le volt fixálva. Nem csalódtunk abban sem, hogy Hajóbérlés a Balatonon | 7 minőségi vitorlás elérhető áron | BalatonPRO, mivel ténylegesen nagyon kedvező áron sikerült kihajózni, és maga a hajó pedig zseniálisan, csodaszép volt. Egy ilyen élmény számos ékszerrel felé, úgy szervezte a párom, hogy a Balaton közepén érjen minket a naplemente. Az a látvány magáért beszélt és ténylegesen egyszer látni kell egy ilyen naplementét, és ha ez még a Balatonon éri az embert, ahhoz szavak nagyon nincsenek.
A fedélzet makulátlan és a kapitány is értette a dolgát.

A párom nem is gondolkodott tovább, ahogyan a hajókázásunk végén kikötöttünk, rögvest foglalt is időpontot a kollégái számára csapatépítésre. Egy ilyen lehetőséggel élni kell, ténylegesen akkora élményt tud nyújtani egy vitorlázás, hogy az biztos ki fogja kapcsolni a párom kollégáit és még az új élmények fényében a csapat is összetartóbb lesz, és még a munka is jobban fog menni, ilyen élményekkel feltöltekezve. Mi más is lehetne a célja egy balatoni vitorlázós csapatépítésnek, mint a kikapcsolódás, és, hogy a kollégák egymásra találjanak. Ez Balatonon | 7 minőségi vitorlás elérhető áron | BalatonPRO- val teljes mértékben elérhető és kivitelezhető.

Hajóbérlés a Balatonon | 7 minőségi vitorlás elérhető áron | BalatonPRO

Ha csak abból indulunk ki, hogy mi mennyire élveztük , ha csak fele ennyire fogják jól érezni magukat a párom kollégái, amikor ők fognak a Balaton közepén hajókázni, akkor már a párom elérte a célját azzal, hogy megszervezte ezt a kis kirándulásukat. A cég nem csak vitorlást tud biztosítani, de igény szerint még SUP-pal való evezést is ajánlani az érdeklődők részére. Nem csak pár órás kikapcsolódás nyújtás tartozik a szolgáltatásai közé, de akár egész napra is tud olyan élményeket nyújtani a csapatok, kiscsoportok részére, melyekkel feltöltve tudnak újult erővel munkába állni. Nagyon örül a párom, hogy megtalálta ezt a remek céget, és a szolgáltatásaik által biztos benne, hogy nagyszerű csapatépítésben lesz részük, ahogy nekünk is feledhetetlen élményt nyújtott.