Mi tesz igazán széppé ?

Az ékszerek kedvelt eszközök arra, hogy javítsunk a megjelenésünkön. Én magam úgy gondolom, hogy bizonyos esetekben valóban hozzá adhat valamit a kinézetünkhöz, bár azt is fontosnak tartom, hogy sosem szabad túlzásba vinni. Csak finoman és módjával érdemes hordani a különböző testdíszeket, mert nagyon könnyen át lehet vele esni a ló túloldalára.

Az egyik legjobb barátnőm pár éve hajlamos volt rá, hogy túl sok ékszert pakoljon fel magára. Persze mindenkinek a saját döntése, hogy mit visel magán, de azért nagyon finoman megpróbáltam rávezetni arra, hogy ez néha már picit túl sok. A válasza az volt kezdetben, hogy szeretne szépen kinézni, és ettől várja el azt, hogy ez sikerüljön.

Nekem erről az a véleményem, hogy sokkal többet számít az ápoltság és a szép bőr. El is mondtam neki, hogy az ékszerek helyett érdemesebb lenne ebbe az irányba mennie, vagy legalábbis csak kipróbálnia. Megfogadta a tanácsomat és segítséget kért, hogy hogyan kezdjen ehhez hozzá.

Én már otthon vagyok ebben a témában, így az első dolgom az volt, hogy elirányítottam a https://prevenciopatika.hu weboldalára. Itt megannyi lehetőségünk van ahhoz, hogy szépségápolási termékeket vásároljunk, hiszen az oldalon egy egész külön kategória fókuszál ezekre a termékekre.

Az egyik kedvenc termékem – a sok közül – egy éjszakai arckrém. Mikor elkezdtem használni, nagyon rövid időn belül már éreztem is a hatását. Előtte sokat küszködtem a száraz arcbőrömmel, de ezzel a krémmel ez a gondom megszűnt, ami nem is csoda, hiszen rendkívül hatékony alkotóelemekből tevődik össze. Az összetételt könnyedén ellenőrizhetjük mi magunk is, hiszen a termékleírásnál a teljességre törekedtek, ahol láthatjuk a számtalan alkotóelemet. Ezeknek az együttes hatása az, hogy az éjszakai bőrregenerálódást felerősítik. Ezt a krémet ráadásul nem csak az arcon lehet alkalmazni, hanem a nyakra és a dekoltázsra is felvihetjük.

A fentebb említett barátnőm által kipróbált egyik első termék egy smink lemosó volt. Előnye, hogy nem csak a sminket távolítja el, de a nem kívánatos faggyút is. Kiváló választás azoknak, akik túl zsíros bőrrel bajlódnak. Ez egy olyan micellás arclemosó, ami APG komplexet is tartalmaz. Emiatt is válik rendkívül hatékonnyá, ugyanakkor nagyon kímélővé is. Nem tartalmaz semmilyen alkoholt, így nem kell attól tartani, hogy irritálná az arcunkat.

Külön kiemelném azt, hogy a https://prevenciopatika.hu weboldalán nagyon érződik a szakmai hozzáértés és az ügyfélközpontúság is. Ezt első sorban a termékleírások miatt is mondom, ahol nagyon részletes információkat kaphatunk a különböző gyártmányokról. Ezen felül a felhasználási útmutatók is helyet kapnak így, ami az ilyen termékek esetén különösen fontos.

A rendeléseket mindig könnyedén el tudtam intézni az oldalon keresztül. Megemlíteném, hogy itt regisztráció nélkül, vendégként is van lehetőség terméket rendelni, bár mindenképpen javaslom, hogy regisztráljunk, mert így kényelmesebb lesz a vásárlás hosszútávon.

A termékek átvételét tekintve három lehetőségünk van: személyes átvétel a patikában, csomagponton történő átvétel vagy futárszolgálaton keresztül. A fizetést intézhetjük bankkártyával, banki átutalással és utánvételes módon is.

A megrendelést követően én mindig kézhez kaptam a terméket 1-3 munkanapon belül, tökéletes állapotban. Én sokszor kihasználom azt a lehetőséget is, hogy a szállítás díjmentes legyen. Ez akkor lép érvénybe, ha 12.000 Ft. felett vásárolunk.

Ez a vállalkozás számomra már bizonyította a profizmusát és az ügyfelek iránti teljes elkötelezettségét. Nem véletlen, hogy már 1996 óta jelen vannak a piacon.