Meghíztam, ezért nem hordtam az ékszereim, de végül én győztem

Szeretek ékszereket kapni ajándékba. Tetszenek a karkötők, van 1-2 gyűrű is, ami szerintem férfi kézen is tök jól néz ki, és persze egy jól megválasztott, markáns kialakítású nyaklánc is sokat dobhat a megjelenésen. Van egy fuxom is, de az csak arra szolgál, hogy felvegyem, ha randizom a barátnőmmel, és jól leégessem vele. Számomra ezek a darabok kicsit olyanok, mint egy tetoválás, jelentésük van. Éppen ezért magamnak sosem veszek, azokat hordom, amiket ajándékba kapok szülinapra, karácsonyra vagy ha valaki hazaérkezik egy hosszabb utazásból, és szuvenírként hozza nekem. 

Volt egy mélypont az életemben, amikor eléggé rákaptam a gyorsételekre, nem mozogtam és sokat ültem a gépem előtt tétlenül. Ennek eredménye egy jó nagy elhízás lett. Annyira nem tetszettem, magamnak, hogy a szeretett ékszereim is a fiókba sodortam, nem éreztem a testem méltónak a viselésükre. Aztán szeretteim segítségével kimásztam a mélyből, és rendbe raktam mind az életem, mind az egészségem. A sportolásra az motivált, hogy kitaláltam, csak akkor hordhatom tovább az ékszereim, ha újra izmos leszek. 

Ezen cél elérésében óriási segítséget nyújtott számomra a www.biocity.hu webshop is, ahol irdatlan mennyiségű egészséges élelmiszert vásárolhatnak a felhasználók. Találunk itt kész ételeket, alapanyagokat, nassolni valókat, étrend kiegészítőket, vitaminokat és még tisztítószereket is. Egy dologban az összes termékük megegyezik: kiváló minőségűek. 

Képtelenség lenne bemutatni egy blogbejegyzésben a teljes kínálatot, de a webshop legjobb termékeiről és szolgáltatásairól írok pár sort. Kezdjük az akciókkal. A Biocity folyamatosan jobbnál jobb akciós ajánlatokkal várja vásárlóit. Külön menüpontot szenteltek a leárazott termékeknek, és van egy OKOS HÉT névre hallgató sorozatuk is, ahol a fogyasztóik kedvenc márkái érhetők el leértékelt áron. Jelenleg 282 termékük van akciós áron. Ezek között találunk vitaminokat, gluténmentes kekszeket, omega-3 olajat, teákat és még sok minden mást. Az 1-2% akciótól egészen a 20%-ig találunk itt termékeket, érdemes szétnézni és jól bevásárolni belőlük. 

Az OKOS HÉT keretein belül 200 termék érhető el. Ez annyiban különbözik a sima akciótól, hogy márka szerint válogatott produktumokat találunk itt, és az akció mértéke jellemzően 10%. Itt is találunk tésztákat, olajokat, lekvárokat és mindenféle étrend kiegészítő porokat. 

Persze az akciókon túl is van élet. A szépen kialakított kategória rendszer segít abban, hogy könnyen tudjunk tájékozódni a sok ezer terméket számláló kínálat útvesztőjében. Több, mint 300 kategóriát találunk az oldalon, úgyhogy biztos lesz olyan termék, amire szükségünk van. Nézzük meg például az “epe, máj, méregtelenítés” kategóriát. Ebben 4 különböző terméket találunk. Egyes termékekhez vásárlói vélemény is tartozik, a vevők 1 és 5 között értékelhetik az adott árucikket, valamint szöveges értékelést is írhatnak hozzá. Az ősi magnézium koncentrátum például 5 csillagot kapott, és a véleményező azt írta, hogy nagyon bevált neki a térdfájdalmára, és a családtagjai is előszeretettel használják. Ugyanígy a kurkuma és boswellia kapszula is a maximális 5 csillagot kapta egy vevőtől.

 Ha a részletes termékleírás és vevői vélemények alapján úgy érezzük megfelelő lesz számunkra a kinézett cucc, két lehetőségünk van. Ha még nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy azonnal meg akarjuk venni a cuccot, de felkeltette az érdeklődésünk, elmenthetjük a kedvencekhez, így a felső zöld sávon található szívecskére kattintva bármikor visszatérhetünk rá. Ha szeretnénk megvenni a kiszemelt holmit, mehet a kosárba, ahol pár kattintással beállíthatjuk a szállítási és fizetési módot, és rendelhetjük is. 

Remélem ez a rövid kis írás meghozta a kedvetek a www.biocity.hu webshopban való vásárláshoz. Szerintem Magyarországon ez a legjobb online áruház, ha egészséges élelmiszereket akarunk vásárolni. Ráadásul fizikai üzletük is van, oda is érdemes ellátogatni.