Kifogyott a nyomtató patron

A szüleimnek van egy ékszerüzletük. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy én ebben az üzletben nőttem föl, mert bizony már évtizedek óta működik ez az üzlet. Igazából édesapám nagy vágya volt mindig is, hogy egy saját ékszerüzlete legyen. Azt mesélte nekünk, hogy gyerekkorában mindig megállt az ékszerüzletek előtt, hosszú ideig nézte a kirakatokat és valószínűleg itt lett “szerelmes” az ékszerekbe. Ekkor határozta el, hogy egyszer neki is lesz. Ez volt az egyik fő vágya.

Aztán találkozott az édesanyámmal, akiben partnerre talált az ötletének a megvalósításához, mert anno együtt vágtak bele és édesanyám mindenben támogatta és segítette őt. Valószínűleg ezért is lett olyan sikeres és még mind a mai napig működő vállalkozás belőle.

Az utóbbi években úgy alakult, hogy én is sok időt töltök az üzletben, segítek nekik és sokszor vezetem az üzletet helyettük. Ebben nőttem fel, úgyhogy nem nagyon kellett beletanulni, hiszen beleszülettem.

A múlt héten is én voltam bent, amikor éppen kifogyott a nyomtatónkból a patron. Nálunk ez nem akkora nagy gond, mert már jó ideje a nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalról rendeljük a nyomtatónkhoz való patront. Meg vagyunk velük elégedve, ezért nincs okunk a váltásra.

Legfőképpen azért rendeljük innen, mert az üzletben HP márkájú nyomtatónk van és náluk hatalmas választék található ebből a fajtából.

Szerintem ezt a márkát nem kell bemutatnom senkinek, hiszen világszerte mindenki ismeri. Manapság nagyon ismert a laptopokról, de ugyanakkor a HP nyomtatók is legalább annyira ismertek és híresek, mint a laptopjai. Emellett még orvosdiagnosztikai eszközöket is forgalmaznak, amit sokan nem is tudnak, de a két korábban említett termék a fő profiljuk. Mivel már 1980 óta gyártanak nyomtatókat, így több típusú nyomtatóval is rendelkeznek.

Például a HP Deskjet típust elsősorban otthoni használatra ajánlják vagyis nem “ipari” nyomtatásra, hanem elsősorban, ha otthon kell nyomtatnunk valamit. Ebbe a típusú nyomtatóba fekete és színes patront is lehet tenni.

A HP Officejet típusú nyomtatók a nevükből adódóan már komolyabb, vagyis inkább irodai felhasználásra készültek, ahol már nagyobb mennyiséget kell nyomtatni. Ez egy tintasugaras nyomtató, amelyben a patronok különálló színeket jelentenek. Vagyis lehet fekete, ciánkék, sárga és magenta.

A HP-nak van úgy nevezett Designjet nyomtatója is. A nevéből adódóan olyanoknak ajánlott, akiknek grafikai nyomtatóra van szükségük, vagyis ez a típus tökéletesen alkalmas például plakátok, reklámanyagok vagy akár tervrajzok nyomtatására. Természetesen lehet vele színesben vagy feketében nyomtatni attól függően, hogy mire van szükségünk.

Ezek mellett egy különleges sorozat az úgynevezett PageWide nevű nyomtatók családja. Érdekessége, hogy ez egy tintasugaras nyomtató, amely rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt a nyomtatót olyan irodáknak vagy felhasználóknak ajánlják, ahol nagyon fontos a minőségi nyomtatás, legyen szó akár prospektusokról, bemutató anyagokról, üzleti dokumentumokról. Ezeknél fontos a minőség és a profizmus tükrözése.

Amikor először olvastam a HP-ról, akkor nagyon megtetszett, amit írtak róla, ezért is választottuk az üzletbe ezt a márkájú nyomtatót. Aztán rátaláltunk a nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalra is, ahonnan már hosszú ideje rendeljük a patronokat. Nagyon szeretem, hogy amikor például csak egy darab patronra van szükségünk azt is házhoz szállítják ingyenesen. Röviden, ajánlom mindenkinek, nekünk nagyon bevált.