Így találta meg a párom az eljegyzési gyűrűt

Nórival már négy éve együtt vagyunk. A kapcsolatunk igazán érett és kiegyensúlyozott. Nyoma sincs benne azoknak a felesleges drámáknak, amik a régebbi kapcsolataimat jellemezték. Emiatt már hónapok óta elkezdtem kutakodni a megfelelő eljegyzési gyűrű után. Elég nehezen találtam meg a megfelelőt, pedig kaptam már néhány utalást Nóritól erre vonatkozólag, hogy milyen számára a tökéletes gyűrű. Hosszas keresgélés után meg is találtam. Mivel az eljegyzéssel még várni akartam két hetet, azért a gyűrűt elrejtettem egy felmenti kanapé alá.

Nagy balszerencsémre Nóri azonban rátalált. Persze nagyon boldog volt, de azért nem így terveztem ezt. Észrevette, hogy a vizes fal, ezért elhúzta a kanapét, hogy megnézze, hogy mögötte is vizes e. Az eljegyzésemnek így lőttek, de azért így is nagyon örült a gyűrűnek.

Persze arról sem feledkezhettem el, hogy valamit kezdeni kell a vizes fallal. Körbe is kérdeztem a barátaimat, hogy tudnának e ajánlani valami megfelelőt. Így jutottam el a SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében weboldalára. Némi internetes informálódás után tudatosult bennem, hogy ők több mint megfelelők. A lehető leggyorsabb, legprofibb és legköltséghatékonyabb megoldásokra számíthatunk tőlük.

A weboldalukon keresztül könnyedén kapcsolatba léphetünk velük, ahol csak meg kell adni az elérhetőségi adatinkat és a probléma leírását. Ezt követően vissza fognak minket hívni. Az én esetemben is ez történt, ahol már fel is tettek több kérdést. A szakmaiságtól mentes nyelvezetben tették fel a kérdéseket, így ezekre még én is könnyedén képes voltam válaszolni. Mivel annyira nem volt sürgős az eset, ezért csak pár nappal későbbre beszéltem meg velük időpontot, de egyébként hamarabb is ki tudtak volna jönni, csak én nem értem rá.

A megadott időpontban ki is érkeztek hozzánk a szerelők. Az előzetes telefonbeszélgetésünkből már nagyjából sejtették is, hogy mi lesz a probléma, így már előre tudták, hogy nagyjából milyen lesz a munka jellege. Ebből adódóan nagyon gyorsan és zökkenőmentesen zajlott a munka. Én végig ott voltam mikor dolgoztak. Szakembereket még sosem láttam ilyen gyorsan, de közben még is alaposan dolgozni.

Kifejezetten szimpatikus volt a számomra az is, hogy a munkafolyamatokat úgy végezték el, hogy a lehető legjobban redukálva legyen a falak rongálódása. Ez nem csak kevesebb piszokkal járt, de a mi pénztárcánkat is nagyban kímélte.

Kiderült, hogy a csővezeték egy adott pontján az illeszték nem volt megfelelő. Valószínűleg itt már a tervezésnél hiba volt és ennek csak most éreztük a káros hatását.

Az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében szakemberei azonban ezt a hibát könnyedén kiküszöbölték, így a vízcsövek ma már makulátlan állapotban vannak a lakásunkban.