Ha még nincs szandálod nyárra, szerezd be te is a CipőMarket-ről!

CipőMarket

Mindig olyan nő voltam, akinek fontos a divat. Szeretek sok időt tölteni azzal, hogy összeállítom a másnapi öltözékemet. Szenvedélyesen rajongok az ékszerekért, ezekből van a legnagyobb gyűjteményem, úgyhogy általában a megfelelő ékszerek összeválogatásával szokott elmenni a legtöbb időm.

Ma azonban nem az ékszerek összepróbálásának fontosságáról szeretnék beszélni, hanem a szettek egy olyan darabjáról, amiről egyszer még maga Katalin hercegné is elfeledkezett.

Ez pedig nem más, mint a CIPŐ.

Néha talán elfelejtjük, hogy egy cipő ugyanolyan fontos része egy jól összeállított outfitnek, mint a bölcsen kiválogatott ékszerek és kiegészítők. Persze a cipő – hacsak nem különösen egyedi vagy látványos darab – nem az az eleme a szetteknek, amit mindenki megnéz.

DE!

Hidd el nekem, hogy ha van egy csinos ruhád és sikerült a megfelelő kiegészítőket választani hozzá, viszont a cipőd valami rongyos és agyonhordott darab, az tönkreteheti az egész aznapi kinézetedet!

Éppen ezért mindig nagyon odafigyelek, hogy ha megyek valahová, úgy tekintsek a cipőmre, mint egy valóságos ékszerre.

Idén a lezárások ideje alatt valahogy elsiklottam afölött, hogy itt a nyár. Ezzel együtt elfelejtettem azt is, hogy szandált kell vennem, mert az előző nyár végén kidobtam olyan darabokat, amiket pótolni kéne.

Az új cipőm keresgélése közben akadtam rá a CipőMarket weboldalára, amiről most mesélni szeretnék Nektek.

CipőMarket = Rengeteg csodaszép márkás lépő egy helyen

A CipőMarket weboldalán csupa-csupa márkás gyönyörűség várja, hogy te is olyan gyorsan beléjük szeress, mint én. A webshopnak hatalmas kínálata van. Ráadásul számos hasonló online bolttal ellentétben én itt azt tapasztaltam, hogy a legtöbb modellből nem csak 34-es és 44-es méret van, mert a középréteg már elfogyott. Mindenből találtam az én abszolút átlagos, 37-es lábamra illő cipőt is.

Az oldal hangulata nagyon kellemes, a színek szépek, de nem égetik ki a nézelődő szemét. A weboldalon tájékozódni és megtalálni mindazt, amit keresel, gyors és egyszerű.

Kevés oldal van, ami vissza tudja adni azt a kellemes vásárlós feelinget, amit egy pláza üzletei között sétálgatva érzünk, de a CipőMarket ezt tökéletesen el tudja érni!

Sokféle szűrési lehetőség ahhoz, hogy a cipővásárlás tökéletes élmény legyen

Miután kiválasztottad azt, hogy női-, férfi- vagy gyerekcipőt keresel éppen, illetve a típusra is szűrtél (pl. szandál, csizma, bakancs stb.), az oldal egyéb szűrőket ajánl fel neked, amik még inkább megkönnyítik a válogatást. A CipőMarket a szűrők segítségével megszabadít minket attól a kellemetlen érzéstől, amikor egy cipőboltban bolyongunk a sorok között, és egyszerűen nem találjuk azt, ami nekünk kell.

Itt tényleg igazi élménnyé válik a cipővásárlás!

A szűrők segítségével beállíthatjuk, hogy

  1. milyen márkájú cipő érdekel minket az oldalon elérhető gyártók közül,
  2. milyen színű darabok hiányoznak épp a készletünkből,
  3. hányas méretű lábbeli menne rá a lábunkra,
  4. milyen sarokmagasság az, ami nem okoz nálunk tériszonyos érzést,
  5. milyen magas az az ár, amit az álomcipő megér nekünk.

Ezzel az öt szűrővel a CipőMarket már csodálatos élménnyé varázsolja a cipővadászatot, de ez még nem minden. Nekem nagyon tetszik, hogy a szűrők között találhatunk egy olyan lehetőséget, ami megmutatja, hogy éppen milyen akciót tudunk elérni a webshopban. Így tehát tudjuk úgy szűrni a cipőket, hogy az oldal csak olyan darabot dobjon fel nekünk, ami éppen szerepel valamilyen akcióban.

Az online cipővásárlás réme: a méret

Az online cipővásárlás egyik legnagyobb mumusa és buktatója talán a méret. Amíg egy cipőboltban könnyűszerrel felpróbálhatjuk bármelyik lépőt, és így kiszűrhetjük azt, hogy egy adott márkából esetleg egy számmal kisebb vagy nagyobb méret kell a lábunkra, mint a rendes méretünk, addig ezt ugye online nem tehetjük meg.

A CipőMarket azonban minden segítséget megad ahhoz, hogy ne érjen minket olyan “meglepetés”, hogy hiába a szokásos méret, a szandál olyan pici, hogy a sarkunknak vagy a lábujjunknak már nem jut belőle, vagy éppen olyan nagy, hogy akár használhatnánk Balatoni csónakázáshoz is.

A weboldal “Mérettáblázat” fülére klikkelve egy a végletekbe menően részletes, női-, férfi- és gyerekméretekre lebontott táblázatokat találunk. Az oldal emellett azt is megmutatja, hogy mekkorák a különböző márkák méretei. A mérettáblázatok segítségével magunknak is könnyen le tudjuk mérni, hogy mekkora cipőre van szükségünk. Így nem kell tartani attól, hogy a cipőszerelmünk mégsem lesz jóban a lábméretünkkel!

Árak és szállítás – avagy azért beszéljünk gyakorlatiasabb dolgokról is

A CipőMarket weboldalával tehát az internetes cipővásárlás valódi élménnyé válik. Azonban itt az ideje, hogy komolyabb vizekre evezzünk és olyan dolgokról is beszéljek, és olyan dolgokról is szór ejtsek, mint az árak és a szállítási feltételek.

A termékek árai szerintem teljesen rendben vannak, mivel márkás cipőkről beszélünk. Illetve szuper akciókba is beleszaladhatunk, amik azok számára is elérhetővé teszik a drágább lépőket, akik ezt amúgy nem engedhetik meg maguknak. Mindent összevetve azért főleg azoknak ajánlom az oldalt, akik magasabb összeget költenének cipőre.

Az oldal szállítási feltételei abszolút kedvezőek. A Szállítási költség egységesen 1000 forint , ami szerintem teljesen reális ár, főleg úgy, hogy több termék esetén is 1-4 napon belül szállítják a rendelést. (Amúgy 1-2 nap alatt szállítanak, ami szintén hihetetlenül nagyszerű).

Én a CipőMarket-nek hála hamar megtaláltam tökéletes szandálokat az új nyári ruhatáramba. Bátran ajánlom, hogy nézzetek szét ti is.

NE FELEJTSD! A cipő olyan, mint egy ékszer. Ha jól passzol a szettedhez, talán nem tűnik fel, de ha nem illik oda, vagy rossz állapotban van, könnyen tönkreteheti a megjelenést!