Ha klíma kell az ékszerüzletbe

Marit már nagyon régóta ismerem, még egy korábbi munkahelyünkön ismerkedtünk meg, ahol jóba lettünk és mind a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Nem mondom, hogy gyakran találkozunk, de azért szoktunk időközönként.

Mari pár évvel ezelőtt felhagyot az alkalmazotti léttel és a férjével együtt nyitottak egy ékszerboltot a belvárosban. Ez egy régi álma volt, emlékszem rá, hogy már anno is ez volt a vágy, amit aztán végül nem olyan régen meg is valósított.

A múltkor éppen náluk voltam az üzletben, mert egy szép ajándékot szerettem volna venni. Egy jót beszélgettünk, ami alatt Mari elmesélte, hogy néha olyan meleg van az üzletben, hogy majd meg sülnek. Rákérdeztem, hogy akkor miért nem szereltetnek be klímát? És már egyből ajánlottam is a Klimaglobal céget. Hogy miért őket? Mert anno mi is velük szereltettük be a klímát a lakásunkba és én nagyon meg voltam vele elégedve. Anno még úgy szereztem róla tudomást, hogy a következő hirdetést láttam valahol: “Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól!” Megnéztem a honlapjukat, megtetszett és be is szereltettük a klímát.

A Klímaglobal.eu már több mint 15 éve van a piacon és alapvetően klímákkal és hőszivattyúkkal foglalkoznak, ez a fő profilja a cégnek. Ezeket a készülékeket forgalmazzák és be is szerelik, illetve még javítást is vállalnak, tehát teljeskörű szolgáltatást vállalnak.

A cég Mosonmagyaróváron található, de ez ne riasszon el senkit, ugyanis az ország teljes területén vállalják ezen készülékek szállítását. Minden egyes beszerelést egy alapos helyszíni felmérés előz meg, ugyanis hiába rendelünk meg egy ilyen készüléket, ha például nem tudják beszerelni. Ezért fontos az, hogy mindig kimennek a helyszínre, felmérik a terepet és igazán csak akkor tudják megmondani, hogy érdemes-e beszerelni, illetve, hogy egyáltalán be tudják-e szerelni.

A honlapon rengeteg információt találhatunk mind a klímáról, mind pedig a hőszivattyúról. Amikor úgy döntünk, hogy szeretnénk megrendelni a készüléket, akkor a honlapon található űrlap kitöltésével tudunk ajánlatot kérni. Ebben az űrlapban meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket, valamint azt, hogy melyik városba szeretnénk megrendelni a szolgáltatást. Emellett pedig hagyhatunk egy rövid üzenetet is, amelyben le lehet írni, hogy pontosan mit szeretnénk megrendelni, hova, milyen lakásba vagy házba és bármilyen egyéb információt, ami érdekes lehet az ajánlat elkészítéséhez.

Azt is elmeséltem Marinak, hogy érdemesebb minőségi klímát választani, mert hosszútávon nem egy rossz befektetés. Ráadásul lehet választani olyan klímát is, amely nem csak hűt, hanem fűt is, ergo mind a két feladatot ellátja.

Összességében nagyon tetszett neki az elmesélésem és át is küldtem neki telefonon azt a bizonyos üzenetet: Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól!