Ékszer nem csak gyémánt lehet

Sok nő álmodik tökéletes testről és arról, hogy mindene kifogástalan. Viszont a tökéletesség mindenkinek mást jelent és mindenki úgy szép, ahogy van. Az élet viszont hozhat olyan szituációkat, amikor hasznosnak és szükségesnek érezhetjük a plasztikai beavatkozást. Ilyen szituáció lehet a mellfelvarrás például egy anya számára aki szoptatás után érzi ennek szükségét.

Így voltam ezzel én is. A Kelemed Plasztika viszont nagyon szép munkát végzett, így újra magabiztos és elégedett tudok lenni a testemben.

Először az interneten találtam rájuk, a weboldaluk volt az első, ami meggyőzött engem abban, hogy ez a plasztikai sebészet megfelelő lesz számomra. Nagyon sok információ megtalálható az oldalukon, és mind nagyon hasznos és lényeges. Miután elolvastam mindent az adott témában máris többet tudtam mint előtte. Minden beavatkozásról külön lehet olvasni, így bármire is van szükséged, az oldal akkor is a segítségedre lehet, hogyha nem náluk szeretnéd a műtétet megcsináltatni.

Milyen beavatkozásokat vállalnak?

Van arc, mell (mellfelvarrás), test, intim plasztika, esztétikai beavatkozások: anyajegy eltávolítás, tetoválás eltávolítás, illetve különböző műtéteket is vállalnak: benőtt köröm plasztika, visszértágulatkezelés, sérvműtét. Mint látható, sok mindent vállalnak, így bátran fel lehet őket keresni szinte bármilyen plasztikai beavatkozással kapcsolatban.

Egy konzultációt mindenképpen megérnek. Főleg, hogy ez nem jár semmilyen kötelezettséggel, ők is és te is mondhatsz nemet a találkozót követően.

Így, hogyha még nincsen meg a tökéletes plasztikai sebész, akire szívesen rábíznád magadat, akkor a Kelemed plasztikát érdemes lehet megnézni, és tenni vele egy próbát.