Egyedi ajándék ékszer mellé egyedi lánybúcsús pólók

Nem olyan régen férjez ment az egyik legrégebbi, és legközelebbi barátnőm, Zsófi. Az eskütétel maga egy visszafogott ceremónia volt, annál nagyobb vacsorával és bulival. A párnak nagyon sok barátja van, és a család is népes, úgyhogy nem sajnálták a pénzt a násznép szórakoztatására sem. Mivel pontosan tudtuk előre, hogy mekkora fogadást szerveznek Zsófiék, és mennyi pénzbe fog kerülni ez az egész, a többi közeli barátnővel úgy döntöttünk, hogy egy igazán ütős és igényes lánybúcsú ajándékot fog tőlünk kapni.

Végül, mivel tudtuk, hogy Zsófi imádja az ékszereket, egy egyedi arany filigrán medált kapott tőlünk, aminek a hátuljába gravíroztattuk az esküvő dátumát. Nem volt olcsó mulatság, de szerencsére össze tudtuk dobni rá a pénzt, én pedig ismertem egy jó aranyművest, akit felkérhettünk a munkára. Itt még nem állhatott meg a szervezkedés, hiszen valahonnan be kellett szereznünk a lánybúcsús pólókat is. Egyedi póló készítés terén pedig Liza barátnőnk volt járatos, mivel rendezvényszervezéssel foglalkozik, és már előfordult, hogy pólókat kellett beszereznie egy-egy eseményre.

Ő a Lolmarkt szolgáltatásait ajánlotta nekünk jó szívvel, mivel az ő fő tevékenységük éppen az egyedi póló készítés. Ők Liza tudtával nagyon sokféle eseményre kínálnak vicces, feliratos pólókat, úgyhogy jó esélye volt annak, hogy lánybúcsús póló mintákat is találhatunk náluk. Ráadásul nem csak az előre felkínált feliratok között válogathatunk, hanem valóban elkészíthetjük saját, egyedi pólónkat! Ha van egy konkrét ötletünk, akkor ők szívesen segítenek annak megtervezésében és kivitelezésében. Bele is vetettük magunkat a kínálatba.

Mint az várható volt, ahányan vagyunk, annyi vélemény volt, úgyhogy nagyon sokáig tartott, mire a sok szuper minta közül ki tudtuk választani, melyik legyen az, ami Zsófi lánybúcsúján a pólóinkat fogja ékesíteni. Több heves vita árán, de végül kiválasztottuk a győztest. Itt még nem volt vége a “mókának”, mert még azt is el kellett döntenünk, hogy milyen színűek legyenek a pólók. Egységes képet szerettünk volna mutatni, hogy látszódjon, hogy egy társasághoz tartozunk. Ebből fakadóan tehát nem választhatta mindenki a kedvenc színét, így bizony kemény kompromisszumokat kellett kötni. Személy szerint gyűlölöm a rózsaszínt, de mégis bele kellett mennem, mert a legtöbben erre a színre voksoltak.

Nem egyszerű ám ennyi lánnyal az egyedi póló készítés. Össze kellett írnunk azt is, hogy ki, milyen méretet szeretne rendelni. Ezek után pedig Zsófinak külön mintát kellett választani, tekintve, hogy ő az ara. Valamivel ki kellett emelnünk tehát, hogy ő az ünnepelt. Nagy nehezen leadtuk a rendelésünket, és láss csodát, másnap már meg is érkeztek a pólók. Elkerülte a figyelmünket, hogy a Lolmarkt 1-2 napos kiszállítási időt vállal, mi viszont ennél hosszabbra számítottunk. Ameddig kellemes a meglepetés, addig ne is bánjuk. A kész pólók pedig szépek voltak, puhák és kényelmesek, úgyhogy teljesen meg voltunk elégedve mindennel.

Zsófi el volt ájulva az arany medálkától, amit tőlünk kapott. A pólókat meglátva pedig sírva kacagott, így azt hiszem sikeres meglepetést szerveztünk neki.