Diákmunkával új ékszerekre is telik

Nem vagyok oda a túlzottan drága ékszerekért, de azért van pár kézzel készült, egyedi designer cucc, aminek bizony borsosabb az ára, viszont nekem nagyon is tetszenek és szeretném őket megszerezni. A többi ékszerem jellemzően fast fashion bizsu, de azért igyekszem vigyázni rájuk, hogy a lehető leghosszabb életük legyen. A kedvenceim a fülbevalók, mondhatni, hogy egész gyűjteményem van a feltűnőbb és hétköznapibb darabokból egyaránt.

Ahhoz, hogy fedezni tudjam az ékszer- és egyéb vásárlásaim költségeit, a lehető legjobbkor jött az életembe a Topiwork Iskolaszövetkezet. Olyan munkát szerettem volna ugyanis a tanulmányaim mellé, ahol a további karrieremet is építhetem akár, viszont emellett könnyen és rugalmasan össze tudom egyeztetni a kötelező óráimmal a műszakokat. Így helyezkedtem el végül egy, a tanulmányaimnak és céljaimnak megfelelő – sőt mi több, tökéletes – gyakornoki pozícióban. Azt, hogy a munkát időben meg tudtam csípni, merem állítani, hogy nagyrészt a Topiwork szuper kialakítású weboldalának és jelentkezési rendszerének köszönhetem. Náluk ugyanis online tudok pályázni a jobbnál jobb állásokra, ha van egy naprakész önéletrajzod, akkor ezt pár kattintással te is megteheted a Topiwork weboldalán.

Ennél több nem is kell, mondhatnánk, azonban ha jól jönne egy kis segítség a munkakereséshez, akkor a blogjukat ajánlom még mindenki figyelmébe. Itt sok hasznos írás található meg a diákmunkák, önéletrajz és interjú témájában.