Az ékszer és a masszázs is jó ajándék annak, akivel törődni szeretnénk

Az édesanyám minden születésnapjára évekig ékszert és könyvet kapott, hogy a szellemi és a materiális ajándék is meglegyen. Pár éve megemlítette, hogy örülne valamilyen élményajándéknak. Apukámmal jó két hetet morfondíroztunk, hogy mi lenne a legjobb, aztán beugrott. Mostanában a költözés miatt sokat stresszel anyukám és az egyik sportsérülése is kiújult, fájogat neki. Gondoltuk, mivel magától sosem ajándékozná meg magát ezzel, foglalunk neki a thai masszázs Budapest oldalán egy időpontot.

A thai masszázs már a modern embernek is elérhető kikapcsolódás

A thai masszázs ezer éves múltra tekint vissza, a kínai és az ayurvédikus masszázs, valamint a jóga adja az alapjait, illetve a gyógynövények és jótékony illóolajok is nagy szerepet kapnak bizonyos masszázs fajtáknál. Ma már nem csak a kolostorokban, a szerzetesek közt elterjedt ez a módszer, hanem a thai masszázs Budapesten is kedvelt kikapcsolódási forma lett. Sokan választják, akiknek a sport mellett kell egy jó izomlazító gyakorlat, azok, akiknek rengeteg stresszt kell kiállnia a mindennapokban, de azoknak is jó tehet, akik rosszul alszanak, esetleg sokat szoronganak.

A gyógyfüvek szerepe a természetgyógyászatban és a thai masszázsban

Édesanyámat különleges csomaggal akartuk meglepni, így a thai masszázs Budapest oldaláról a herbál masszázs csomagot szemeltük ki. Anyukám nagyon ügyesen kitanulta, hogy melyik gyógynövény mire jó, és sok éve ezekkel gyógyítja magát, ha teheti kerüli a nem természetes gyógymódokat. A thai masszázs mellett így ez egy különlegesen jó pont volt. A szervezetben felgyülemlett méreganyagokat segít eltávolítani, a begörcsölt izmokat ellazítja. Szerencsére édesanyám nem allergiás semmire, így nem buktunk le azzal, hogy egyeztessünk a masszőrökkel a gyógyfű keverékről. Mostanában a sok stressz miatt nehezen is alszik, sokat idegeskedik, így erre is megoldást nyújt a herbál masszázs, mert a gyógyfüvek csökkentik az elménkben kialakult problémákat is. Mindenünk felfrissülhet, új erőre kaphat, testünk-lelkünk megmentője a thai masszázs.

thai masszázs Budapest
A thai masszázs gyógyító ereje

Testben és a lélekben újra egészségesnek és frissnek érezheti magát az, aki részt vesz a thai masszázsban

A szalonok közül mi a Síp utcai szalonjukat választottuk, ahol nagy odafigyelést fordítottak a nyugodt környezet kialakítására. A 120 perces kezelésért összesen fizettünk 15.920 Ft-ot, mivel most 20% kedvezmény is volt. Édesanyám nagy lelkesen újságolta a masszázs után, hogy a fűszerek és a gyógynövények milyen különlegesen voltak. Sok gyógynövény közülük őshonos thai növény, amiket eddig nem is ismert. Utána napokig lehetett látni rajta, hogy milyen jó hatással volt az egész lényére ez a masszázs. Jól aludt, nyugodt és kiegyensúlyozott lett tőle, és a hát és váll izmaiban lévő fájdalom is elillant. Megjegyezte nekem, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, és úgyis most lesz az évfordulójuk, ezért egy páros masszázst szeretnének kérni apukámmal. A thai masszázs budapesti szalonjaiban erre is van lehetőség. Így rögtön meg is néztem nekik az időpontokat és az árakat, nagyon kedvezőnek találtam őket, a páros masszázs a 20% kedvezménnyel csak 14.320 Ft, amiért 60 percnyi tradicionális thai masszázst kapnak.