Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

Az autóm az egyik legféltettebb ékszerem, éppen ezért mindent megteszek azért, hogy szép állapotban tartsam. Nem csak esztétikailag, hanem műszakilag is. Hiszen mindenféle járgány akkor tud igazán ragyogni kívül, hogyha belül is rendben van minden és nem kell azon agyalni, hogy jaj, vajon holnap is beindul-e a csoda hintó. Éppen ezért nem szoktam megvárni azt, amíg valami baj történhetne, vagy valami elromlana, hanem ahogy kell, szezonálisan mindig elviszem szervízbe az autót, hogy nézzék át töviről-hegyire. Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – ez az én garanciám arra, hogy az autó mindig megfelelő műszaki állapotban szállítson engem A-ból B-be.

Egy kedves barátom ajánlott egy márkafüggetlen autószervizt a 19. kerületben, amikor felköltöztem Pestre. Ez volt az egyetlen olyan hely, amiről bármit is hallottam valaki által, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ide viszem az autót. Szerencsére nem volt vele semmi probléma, egyszerűen csak szezonális átállás volt és gumiztatni kellett, meg az ilyenkor esedékes átnézést letudni. Ekkor találkoztam először a Méta Autószervizzel, akikkel azóta is töretlen a viszony – és nem pedig az iszony.

Mindig olyan szolgáltatást kaptam eddig tőlük, amivel maximálisan meg vagyok elégedve. Volt már náluk olajcserém, klímafeltöltésem, de voltak azért komolyabb beavatkozások is. Mivel nem vagyok egy nagy autó szakértő, ezért egészen pontosan nem tudom elmondani, hogy mikor mivel volt a probléma, de azt el tudom mondani, hogy kivétel nélkül kedvező áron tudtak alkatrészt szerezni és kicserélni azokat a dolgokat, amik a hibát okozták az autó működésében.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – bár a szlogenjük csupán ennyi, ennél azért jóval szélesebb körben dolgoznak. A szolgáltatásaik teljes listája elérhető a metaautoszerviz.hu weboldalon. Innen simán össze lehet rakni házilag is, hogy nagyjából mennyibe fog kerülni egy nagy szerviz, vagy mondjuk mennyiért cserélnének ki egy tipikus kopó alkatrészt. Mondjuk egy féktárcsát vagy fékbetétet – ezeket pont kellett nálam is, csak azért tudom. De annyi minden más is ott van felsorolva ezeken kívül.

A Méta Autószerviz egyébként nagyon könnyen meg is közelíthető, szerintem annak, aki a pesti régióban mozog ideális választást jelenthet. De persze azt is aláírom, hogy egy igazán jó szerviz miatt érdemes átjönni akár az egész városon, még akkor is, ha ez mondjuk plusz időt igényel magán a javításon felül.

Én biztos vagyok benne, hogyha a lakhelyem megváltozása miatt nem lesz rá szükség, akkor nem fogok autószervizt váltani a közeljövőben. Ez olyan, mint egy jó orvos. Ha az ember talál egyet, akkor aztán azt nem váltja le, mert mégis miért tenné, ha végre egyszer bejött.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Garantáltan a legjobb választás szerintem, szóval ha esetleg olyan slamasztikában lennétek, mint én voltam anno az elején, mikor Pestre költöztem, akkor nyugodtan hívjátok őket. Minden ott van a metaautoszerviz.hu-n, amit érdemes róluk elöljáróban tudni. Addig meg olvasgassatok véleményeket és győződjetek meg magatok is arról, hogyha őket választjátok, akkor biztos helyre kerül majd a járgányotok – legyen szó két kerékről, vagy akár négyről is.