A továbbképzésen rengeteg dolgot megtudhatunk

A múlt héten kezdődött az a továbbképzés, amire már oly régen vártam. Ez szorosan kapcsolódik a munkámhoz és számomra az egyik legfontosabb, hogy folyamatosan képezzem magamat, hiszen így az életünk nem válik olyan unalmassá és ezzel is mindig többek lehetünk.

A tanulás szeretete szerintem még a középiskolában kezdődött, hiszen akkor is szerettem már tanulni, ellenben sok másik volt osztálytársammal. Nekem valahogy mindig is könnyen ment és nem volt megterhelő. Nekem valahogy ebben volt mindig kihívás, ami talán másoknak nem volt az, hanem inkább teher.

Ezen a mostani képzésen találkoztam egy nagyon kedves hölggyel, akivel egy jót beszélgettünk. Elmondta, hogy éppen most nyitott egy ékszerüzletet Budapesten. Már nagyon régóta tervezte és szervezte, de végre sikerült neki és nagyon szereti, élvezi.

Az üzlet megnyitását rengeteg papírmunka előzte meg, illetve nagyon fontos volt, hogy a cégalapításhoz székhelyet kellett választani. Így talált rá a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalra, amelyet az egyik ismerőse úgy ajánlott neki, mint a legjobb székhelyszolgáltatás 2. kerület teljes területén. De miért is?

Ez a cég kétféle szolgáltatást nyújt, két különböző településen. Az egyik ezek közül Budapest, a másik pedig Újlengyel. A második kerületben egészen pontosan a Bem József utca 6-ba lehet bejegyezni a céget. Viszont Budapesten nem csak Budán, hanem a folyó másik oldalán, Pesten is található egy cím, mégpedig a Szinyei Merse utcában. Így tehát lehet választani, hogy kinek melyik a szimpatikusabb vagy praktikusabb, a budai vagy a pesti cím.

Na de, hogy jön ide Újlengyel?

Nagyon egyszerűen. A cég immáron több mint 11 éve működik a magyar piacon. Kezdetben csak Budapesten, viszont annyira nagy igény volt egy olyan településre, ahol nem kell iparűzési adót fizetni, hogy szinte már kénytelenek voltak nyitni és így esett a választás Újlengyelre, ugyanis ezen, a Budapesttől nem is olyan messze található kis településen egészen egyszerűen már több mint 30 éve nem kell iparűzési adót fizetni. Ez szinte az egyik legtökéletesebb módszer az adóoptimalizálásra, ezért rengeteg multi cég és egyéb kisebb vállalkozás is Újlengyelt választotta a székhelyéül.

De valójában mit is tartalmaz a szolgáltatás?

A cég által ajánlott csomag alapvetően minden olyan szolgáltatást tartalmaz, amit egy székhelyszolgáltatónak tartalmaznia kell. Kihelyezik és rendszeresen ellenőrzik is a cégtáblát. Ezt olyan helyre kell kitenni, amit közterületen is jól lehet látni. Többször fordult már elő, hogy leesett vagy valaki szándékosan eltávolította a cégtáblát. Ez azért problémás, mert ilyenkor a cégbíróság keményen bírságol. A beérkező leveleket azonnal beszkennelik, ezáltal egyben archiválják is őket. Minden egyes levél beérkezéséről 2 órán belül értesítést küldenek. Természetesen nem csak értesítést, hanem elektronikus formában el is küldik az ügyfélnek, hogy minél előbb megismerhesse a tartalmát. Ezért nem kell külön díjat fizetni, hiszen ez már benne foglaltatik a szolgáltatás díjában. Az összes levelet minden hónap első hetében kiküldik az ügyfélnek, így nem csak elektronikus, hanem fizikai úton is megkapja.

Az előbb felsorolt szolgáltatások mellett még sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hatóságok fogadásában és szakszerű kezelésében, hiszen egy hatóság bármikor váratlanul megjelenhet a címen.

A csomag tartalma még egy tárgyaló is, amelyet minden egyes ügyfél igénybe vehet havonta egyszer, szintén külön térítés nélkül.

Ez mind remekül hangzott, de mivel részletesebben is érdekelt, így saját magam néztem utána a honlapjukon és elmondhatom, hogy ez valóban az egyik legjobb székhelyszolgáltatás a 2. kerületben.