A mindennapi ruhatár ékszere a táska! De honnan a legjobb beszerezni?

Akárki akár mit mondjon, a mindennapokban a legjobb ékszer, és a legfeltűnőbb is, ha már itt tartunk, az a táska. Hiszen nagy általánosságban, mindenkinek meg van a kedvenc, vagy legalábbis megszokott ékszere, már ha egyáltalán viselhet ékszert a munkája miatt. Plusz az utcán se egy nyaklánc vagy gyűrű miatt leszel feltűnő, hanem sokkal inkább a táskád miatt. Arról nem is beszélve, milyen praktikus kiegészítő a táska. Na, de honnan a legjobb beszerezni egy ilyen lenyűgöző kiegészítőt? Mindenkinek más a preferenciája, van aki boltban, van aki online, van aki saját magának készíti. Én az online vásárlók csapatát gyarapítom. Nem kell tömegek között araszolnom, vagy a kasszánál sorba állnom, és ha esetleg a termék nem tetszik, 14 napon belül vissza is tudom küldeni. Nekem ennyit bőven megér az az 1-3 nap várakozás és az ezer forint amiért és amíg kiszállítják a rendelésemet.

És hogy én honnan rendelek? Az Anna Táska weboldaláról, itt csakis a legjobb minőségű, márkás táskákat és pénztárcákat találja meg az ember. Legyen szó férfi vagy női vásárlóról. Olyan márkák közül lehet válogatni, mint a Tamaris, az Anekke, a Jana vagy az Olasz márkás kiegészítők. A felhozatal sokoldalú, de átlátható, így nem kell órákat eltölteni a képernyő előtt, mire választani tudsz, elég csak pár perc, és hipp-hopp meg is vagy mindennel.

Ahogy már említettem 1-3 nap alatt kiszállítják a rendelést, de ez csak akkor ha egy terméket rendelsz, ha többet, akkor 1-5 napra nyúlik a kiszállítási idő. Én ezt nem kimondottan találom problémának, hiszen ennyit csak kibírok, pláne, ha nem sürgős. A rendelést lehet házhoz szállíttatni vagy pick pack pontra, attól függően kinek mi kényelmes. Mivel a nővérem otthon van a kisbabájával, én nyugodtan kérhetem haza a csomagot, de ha nem ez lenne a helyzet, akkor a pick pack pont kényelmesebb lenne, hiszen munka után felvehetném a csomagot, és nem kéne az aggódnom, hogy elveszik.

Az Anna Táska weboldalán lehet előre utalással is fizetni, vagy utánvéttel. Azonban ez nem befolyásolja a szállítási költséget, nem számolnak fel kezelési díjat. Plusz, ha gyakran vásárolsz táskát vagy pénztárcát, különböző alkalmakból, nem árt feliratkozni a hírlevelükre sem, ahol folyamatosan tájékoztatnak a legújabb kollekciókról, akciókról és kedvezményt is kapsz, amit már az első vásárlás során alkalmazhatsz. Mindenképp nézz be hozzájuk, ha jó minőségű, divatos táskát szeretnél magadnak.