A linképítés árak eltörpülnek a várható profit mellett

Az ékszerkészítés művészet. Ez soha nem volt kérdés a fejemben, azonban művész hajlamaim mellett be kell ismernem, hogy a marketinghez nem értek.
Sajnos ez nagy hátrány volt, amikor ékszerkészítőként kezdtem el keresni a kenyerem, ugyanis hiába készítek gyönyörűségeket, hogyha a kutya nem tud róluk.

Az online értékesítés szimpatikusnak tűnt, azonban hiába készült el a webshopom, sajnos nem jöttek maguktól a vásárlók.
Erre javasolta egyik barátom, hogy bízzam meg a Keresőben Első csapatát linképítéssel, és így biztosan jó helyeken fogok szerepelni a Google-ben, amikor valaki ékszerekkel kapcsolatos dolgokra keres.

Bogarat ültetett a fülembe, így még aznap nekiálltam kutakodni, hogyan is alakulnak a linképítés árak.

linképítés árak

A linképítés árai – ahogyan sejtettem – nem a legolcsóbbak, ám, ha jobban betekintünk a témába, hamar láthatjuk, hogy ez inkább befektetés, mintsem kiadás.
A linképítés hatására 6-12 hónapon belül jelentős mértékben előrébb kerülhet az ember a kereső organikus találatai között, ami azt jelenti, hogy rengeteg vásárló fog érkezni különösebb erőfeszítések nélkül.

A Keresőben Első honlapján található cikkekből megértettem, hogy a linképítés elengedhetetlen, hogyha az ember azt szeretné, hogy profitáló, életképes vállalkozó lehessen, hiszen ez az, ami miatt pörögnek az online rendelések.

Már el is döntöttem, hogy mindenképpen fogok velük konzultálni. Ha figyelembe veszem, hogy akár 3000%-os forgalomnövekedést is várhatok, akkor a linképítés árak meglehetősen eltörpülnek a várható profit mellett.

Remélem, hogy a közös munka eredményeként sok-sok ember ismerheti meg a gyönyörű ékszereimet, és rengeteg ember érezheti majd szebbnek magát, amint viselni kezdi őket.